Wildlife

WR Market

Как да си вземем кешбека

*Кога ще видя своя кешбек в сметката си?
- След като направите поръчка, тя се показва в личния ви акаунт на уебсайта World of Retail със състоянието "Изчакваща", докато магазинът потвърди покупка.
След потвърждение, кешбекът автоматично ще бъде кредитиран във вашия баланс.

*Време за чакане:
- Начисляването зависи от партньорския магазин и е посочено на уебсайта му, но средно е 60 дни.

За да получите гарантирана възвръщаемост, направихме редица препоръки:
1. Когато правите покупки, трябва да деактивирате програми, които блокират реклами в браузъра, като Adblock. Те могат да блокират прехвърлянето на данни от платформата World of Retail към системата на магазина, която няма да ви позволи да получите вашите пари обратно.

2. Когато превключите от платформата „World of Retail“ към магазина, в който ще направите покупка, не забравяйте да направите поръчка, като използвате пазарската количка. Ако направете поръчка по телефона или по друг начин, заобикаляйки кошницата, кешбек не ще бъде кредитиран.


3. Не можете да използвате други програми, които начисляват бонуси. (напр. "Mnogo.ru", "Малина" и др.).
4. Когато правите поръчка, трябва да използвате купоните, посочени на нашия уебсайт. В случай на неправилно посочен купон (промо код), кешбекът няма да бъде кредитиран.

5. Когато правите покупка, препоръчваме да оставите отворен само един раздел World of Retail. Не отваряйте сайтове, които съдържат банерни реклами.
6. Когато правите покупка с кешбек, не използвайте мобилни приложения на партньорски магазини, защото кешбек може да не бъде кредитиран.
7. За да получите гарантиран кешбек, направете покупка по време на една сесия на браузъра. Не оставяйте от сутринта за вечерта.
8. За да направите покупка с кешбек, отидете в World of Retail, следвайте връзката към сайта на избрания магазин, добавете артикула в количката. Тя трябва да е празна до момента (ако количката вече съдържа предварително избрания артикул, кешбекът няма да се прилага за него). Завършете подаването на поръчка.
9. В момента на пазаруването не превключвайте раздели към други сайтове и не затваряйте страницата World of Retail в браузъра си.

За контакт: 0878 540 914 - Зорница

WOR.jpg