ПРЕИМУЩЕСТВА НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ:

​​

- Пълна свобода, като клиенти или партньори за Всички!

- Нямате шеф, работно време и таван на заплатата, въобще нямате заплата и може да правите повече и все повече - спрямо какво време отделяте и колко искате да имате в банковата си сметка за Вашия труд, който сте положили!

И така, защо Вие сте в този бизнес? Защо се включихте? Напишете накратко в чата, какви преимущества, Вие виждате в нашия сегмент? Защо сте в този бизнес и защо не? ПРЕИМУЩЕСТВО НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ Е, РАЗБИРА СЕ, ПЪЛНАТА СВОБОДА! Преимуществото е и това, че Вие се развивате, развивате се като личности... Ставате член на екипа, Вие подбирате своя екип, Вие го изграждате. Вие създавате около себе си отлична социална среда, в която Ви харесва да живеете. По същество това е Вашият втори живот. Имаме семейството, а така нареченият труд, работата - това е вторият мощен социален фактор, който се движи с Вас, и в който Вие се развивате.​​

blop_orig.gif

- Може да го правите от всяка точка на земята, по всяко време, да получавате пасивни доходи, да печелите на автопилот на един определен момент от вашето развитие и на края, но не последно място, парите Ви да работят за вас, а не Вие за пари - така ще имате повече време за Вас самите, семейството ще му отделяте повече внимание, повече време за пътувания по света, за да опознаете повече култури и да израснете в личностно и духовно отношение !